Monday, February 28, 2022

Uppsats om rasprofilering

Uppsats om rasprofilering



Området har en total befolkning av personer. Lockhart berättar historien om hur två afroamerikaner uppsats om rasprofilering arresterades på ett Starbucks-kafé för att bara vara svart. Att bekämpa brottslighet har förvisso hög prioritet, men det måste göras utan att skada andra viktiga värden. Den amerikanska strafflagsöversynen åtnjuter en era efter ras, rasprofilering fortsätter att förekomma.





Ett interaktivt arkiv med exemplariska förstaårs skrivprojekt



Specialerbjudande! Kampanjkod: SPARA En rasprofileringsuppsats kan bland annat kräva en student, uppsats om rasprofilering, för att diskutera ursprung, förekomst eller effekter av rasprofilering i ett visst land. På 2000-talet finns det ett vanligt argument att uppsats om rasprofilering USA går igenom en era efter ras. Det är, uppsats om rasprofilering, landet går igenom en period där det är fritt från rassegregation och alla andra missförhållanden som följer med lasten. Emellertid har frågan om rasprofilering fortsatt att vara ett enormt socialt stigma för ett fåtal utvalda amerikanska medborgare.


Definierad, rasprofilering är en allmän fras som hänvisar till bruket att misstänka eller rikta in sig på människor från en viss ras på grundval av observerade egenskaper eller beteende snarare än på individuellt beteende. Trots påståendet att U. njuter av en era efter ras, fortsätter rasprofilering att förekomma. Rasprofilering är inte bara moraliskt och etiskt fel utan också rättsligt fördömt av den amerikanska konstitutionen. Enligt USA:s konstitution har alla amerikanska medborgare, oavsett ras, lika skydd enligt lagen och är skyddade mot orimliga husrannsakningar och beslag. Eftersom rasprofilering till stor del är ineffektiv, tenderar den att skapa någon form av alienation av specifika grupper av brottsbekämpare, hämmar samhällspolisinsatser, uppsats om rasprofilering, och leder till bristande förtroende hos brottsbekämpare i det allmänna samhället som de har svurit att skydda och tjäna.


Det är utan tvekan att en regering genom polisstyrkan har en allmän skyldighet att skydda medborgarna samtidigt som den främjar rättvisa och rättvisa Zack, Uppsats om rasprofilering, att utöva rasprofilering strider mot denna edsvurna plikt som leder till rädsla bland medborgare som är fördömda på grund av hur de ser ut, sitt ursprung eller de religioner de ansluter sig till bland annat. Frågan om rasprofilering påverkar olika färggrupper. En av de mest drabbade grupperna har varit afroamerikaner som har fått utstå mer än tvåhundra år av slaveri och mer än nittio år av legaliserad rassegregering som har lett till deras systematiska profilering. Som noterats av Butlernot för en minut i Amerikas historia uppsats om rasprofilering det rådde fred mellan afroamerikaner och brottsbekämpare.


På senare tid har det förekommit fall där polisen tar till våld när de griper svarta. Det senaste fallet var det som involverade George Floyd, en afroamerikan som dog i händerna på polisen när han greps. Från videofilmerna av incidenten hade den misstänkte redan följt polisen men blev fortfarande chockad till döds av Derek Chauvin, en vit polis Hill et al. Anmärkningsvärt är att de våldsamma attackerna ofta drabbade de svarta av uppsats om rasprofilering polisen kan inte relateras till någon situation som gruppen stått inför tidigare, inte ens Jim Crow-segregationen, lynchningen, de restriktiva överenskommelserna i bostäder eller New Deal-programmen Butler, För det mesta har svarta protesterat genom att organisera fredliga demonstrationer och attackerande symboler för staten.


En annan grupp som har varit ett betydande mål för rasprofilering är muslimer, araber och sydasiater. Gruppen har uppsats om rasprofilering profilerad av personer som arbetar inom flygbolag, federala brottsbekämpande tjänstemän och lokal polis. människor, uppsats om rasprofilering, inklusive afroamerikaner, kaukasier och färgade organiserade demonstrationer för att protestera mot den omänskliga rasistiskt anstiftade handlingen av poliserna. Några av dessa demonstrationer blev till och med våldsamma och kulminerade i demonstranters plundringsresor.


Denna enda handling av rasprofilering gränsade till rasism och till och med parkerade protester över hela världen, ledda av Black Lives Matter-rörelsen. Världen stod tillsammans med amerikaner mot vilken avsiktlig ignorering av afroamerikanska liv. Det uppsats om rasprofilering moraliskt fel att döma en individ utifrån deras fysiska egenskaper. Enligt experter är det att bedöma en individ baserat på deras fysiska egenskaper uppsats om rasprofilering faktor för rasprofilering. ändå, uppsats om rasprofilering, det finns en grupp amerikanska medborgare som anser rasprofilering som ett användbart verktyg för att garantera säkerhet och bestraffa olaglighet. Å andra sidan hävdar vissa kritiker att rasprofilering gör mer skada än nytta för de drabbade grupperna och inte kan vara en lösning på de problem som U står inför, uppsats om rasprofilering.


I sin helhet förbiser frågan om rasprofilering för att lösa problemet med terrorism och olaglighet en akut moralisk fråga. Genom att markera specifika grupper som mål eller en källa till hot, går rasprofilering långt i att sätta många oskyldiga medborgare under genomgripande granskning. I processen skapas en känsla av utanförskap, utanförskap, uppsats om rasprofilering, och rädsla bland målgrupperna. Rasprofilering kränker och ignorerar ytterligare grunden för den amerikanska andan och rättsstatsprincipen. Det är en förödande kraft som tenderar att försätta den drabbade gruppen i en förödande psykisk och fysisk skada.


Därför är det moraliskt fel och bör fördömas och otvetydigt avvisas med alla möjliga medel. Det är viktigt att påpeka att rasprofilering inte bara praktiseras av brottsbekämpare utan även av allmänheten. Det är, uppsats om rasprofilering, allmänheten tenderar att måla ut en viss grupp individer som potentiella fiender eller brottslingar uppsats om rasprofilering om deras ras, sätt att klä sig och kultur. Denna praxis föraktar således färgade människor i många aspekter av livet eftersom lagliga medborgare som är lagligt amerikanska anses vara halva amerikaner eller utlänningar i sitt eget land. Rasprofilering är juridiskt och etiskt fel.


Den amerikanska konstitutionen stadgar att alla amerikanska medborgare har lika rättigheter oavsett ras, kön, kön och nationalitet. Rasprofilering går emot denna bestämmelse genom att måla upp en specifik grupp människor som potentiella fiender. Praktiken är också etiskt och moraliskt felaktig eftersom den kännetecknas av att döma en individ baserat på deras utseende och generalisera den åsikten om varje medlem i gruppen eller rasen. Den amerikanska regeringen bör därför aktivt engagera sig i strategier som syftar till att bekämpa terrorism och olaglighet utan att ta till rasdiskriminering och profilering. Butler, P, uppsats om rasprofilering. Väktaren. Chacón, J. Rasifiering genom verkställighet.


Ras, straffrätt och migrationskontroll: Enforcing the Boundaries of Belonging Hill, E. The New York Times. Zack, N. Vit privilegium och svart uppsats om rasprofilering orättvisan i den amerikanska polisens rasprofilering och mord. Tes: Rasprofilering är inte bara moraliskt och etiskt fel utan också juridiskt fördömt i den amerikanska konstitutionen. Enligt USA:s konstitution har alla amerikanska medborgare, oavsett ras, lika skydd enligt lagen och skyddade mot orimliga husrannsakningar och beslag. Det är värt att notera att de våldsamma attackerna som ofta utsätts för de svarta av polisen inte kan relateras till någon situation som gruppen stått inför tidigare. Sammanfattningsvis är rasprofilering juridiskt och etiskt fel.


com är en ledande akademisk skrivtjänst som är dedikerad till att ge extra stöd och hjälp till studenter över hela världen. Via vår webbplats kan studenter begära hjälp i en mängd olika ämnen och discipliner, uppsats om rasprofilering. Vi förstår att studier är det uppsats om rasprofilering grunden för framgång; men de kan vara en utmaning utan extra hjälp. Vårt är därför att ta upp var dina föreläsare stannar genom att ge dig en pålitlig process för att möta dina akademiska behov. Gör min uppsats! Slösa inte tid. Få ett komplett papper idag, uppsats om rasprofilering. Beställ uppsatser, forskningsuppsatser, terminsuppsatser, bokrecensioner, inlämningsuppgifter, avhandling, avhandling Läs mer...


Gratis exempel på uppsats om rasprofilering, med disposition Publicerad av gudwriter den 25 maj, 25 maj, No Bullshit!! Få ett specialerbjudande för specialuppsats! Kategorier: Gratis uppsatser och forskningsartiklar. Etiketter: Uppsatser om rasprofilering. gudwriter Gudwriter. Relaterade inlägg Gratis uppsatser och forskningsdokument Djurrättsuppsats. Forskningsuppsats om djurens rättigheter gör mitt Uppsats om rasprofilering Gratis uppsatser och forskningsartiklar Uppsats om mänskliga rättigheter, med Outline Do My Essay! Gratis uppsatser och forskningsartiklar Nationalism Research Paper. Uppsats om nationalism Gör min uppsats!





uppsats om jobb



Rasdiskriminering Rasprofilering. Som sett av polisens brutalitet rasprofilering. Missnöjet involverar behandlingen av afroamerikaner i landet och de ökande fallen av diskriminering och fördomar riktade mot färgade personer. Just Mercy Rasprofilering Social rättvisa. Den amerikanska drömmen har framställts som något som kan uppnås av vem som helst för att nå framgång i Amerika oavsett ras, hudton och kulturell bakgrund så länge de har ambitionen att skaffa sig den framgången. Vad som inte offentliggörs Amerikansk litteratur Just Walk on By Racial Profiling. Just Mercy lyfter fram vikten av motstånd mot orättvisor. Den beskriver rasismen, korruptionen och grymheten som finns i de amerikanska domstolssystemen och leder till systematiska övergrepp mot afroamerikaner.


Föreställ dig att felaktigt begås av ett brott som du inte har begått. Föreställ dig att följas runt på grund av färgen på din hud African American Civil Rights Movement Rasprofilering. Inledning Polisens fördomar och rasprofilering är ansvariga för många falska arresteringar, fällande domar och dödsfall av afroamerikaner. Det är en svår och olycklig del av livet att vissa grupper av människor måste möta dessa så kallade hinder i sitt liv eftersom de är polisens rasdiskriminering Rasprofilering. Rasdiskriminering och ojämlikhet fortsätter att vara ett problem. Trots de framsteg vi gör i vårt samhälle när det gäller ras, är rasfördomar något som inte kan avskaffas.


Konflikt med diskriminering är uppenbart när vi tittar på frågan om rasprofilering. Rasprofilering Rasism under det 21:a århundradet är inte likadant som under kolonialtiden, medan rasism under kolonialtiden, som berörs som överhöghet över en ras idag med globaliseringen, är mer som en etnisk fördom och efterdyningar av tidigare rasistiska handlingar. Faktum är att rasprofilering uppstår som en kontroversiell fråga bland de mest tveksamma frågorna i USA och dessutom i olika delar av världen betydligt mer i de skapade länderna. I huvudsak inkluderar det användningen av etnicitet, ras eller nationalitet för afroamerikaner, ursprungsbefolkningar i Amerika, minoritetsgrupp, ras, rassegregation, rasism, vit amerikan.


Det straffrättsliga systemet är mer benäget att döma en afroamerikan eller mexikan för allvarligare konsekvenser än en kaukasisk. Afroamerikaner, svarta människor, ras, rassegregering, rasism, vita amerikaner, vita människor. Luis Valdez, författaren till pjäsen, Zoot Suit, introducerar kampen för att vara en mexikansk amerikan under andra världskriget. Valdez skriver om en händelse i verkligheten i samband med mordmålet i Sleepy Lagoon och hur många Pachucos som avsiktligt åtalades för att de Drama Racial Profiling Zoot Suit.


Många filmer som fokuserar på temat rasism visar ofta hur rasistiska karaktärer kan förändras. Från början till slut växer rasistiska karaktärer och ändrar sitt tänkesätt för att bli mer accepterande av olika raser. De börjar se människor för vem de verkligen är. Filmanalys Rasprofilering Remember The Titans. Rasprofilering är ett ständigt oroande problem i USA. Det förekommer dagligen i städer och stater över hela landet. Afroamerikansk rasdiskriminering Rasprofilering. Tänket på ras är allestädes närvarande men knepigt; folk antar att ras är uppenbart på grund av den snabba visualisering man kan göra baserat på distinkt färg och fysiskt utseende.


Ändå finns det mycket mer än vad man kan se. Sociolog relaterar till ras som en social konstruktion afroamerikaner, asiatiska människor, svarta människor, etnisk grupp, mänsklig hudfärg, ursprungsbefolkningar i Amerika, miscgeneration, multiracial, ras, rasism. I The New Jim Crow: Mass Incarceration in the Age of Colorblindness fördjupar författaren Michelle Alexander det besvärliga ämnet sociala kontrollmekanismer genom rasens lins. Trots den grundlagsstridiga praxisen med stop-and-frisk på grund av dess främjande av rasprofilering, argumenterade New York Citys borgmästare Michael Bloomberg för effektiviteten av stop-and-frisk och sa att det skulle fortsätta till slutet av hans mandatperiod. han "skulle inte vilja vara ansvarig för att många människor dör" Garcia När människor i maktpositioner, som borgmästare Bloomberg, värdesätter effektivitet framför konstitutionalitet när det gäller metoder som stoppa-och-frisk, fler förekomster av rasprofilering orsakas och vidmakthålls.


Även om tryck för att producera brottsminskande statistik och mer värde som sätts på effektiviteten än på konstitutionaliteten av stop-and-frisk-praxis verkligen orsakar rasprofilering, hävdar jag att implicita fördomar uppmuntrar rasprofilering att florera. Implicita fördomar definieras som "de stereotyper och fördomar som finns och verkar i vårt sinne utanför vår medvetna medvetenhet" "Suspect Race". Även om vi kanske inte har medvetenhet eller godkännande av vår ägande av dessa stereotyper, är de ändå närvarande i vårt omedvetna sinne. Som Malcolm Gladwell säger i sin bok Blink: The Power of Thinking Without Thinking, "Vi väljer inte medvetet våra omedvetna attityder ... Den gigantiska datorn som är vårt omedvetna krossar tyst all data den kan från erfarenheter vi har haft, människorna vi har träffats, lärdomarna vi har lärt oss, böckerna vi har läst, filmerna vi har sett, och så vidare, och det bildar en åsikt" För att hjälpa oss få en förståelse för vårt omedvetnas åsikter, sociala psykologerna Anthony G.


Greenwald, Mahzarin Banaji och Brian Nosek skapade en serie implicita associationstester IAT:er utformade för att bevisa att "vi gör kopplingar mycket snabbare mellan par av idéer som redan är relaterade i våra sinnen än vi gör mellan par av ord som är obekanta för oss " Gladwell Den mest kända av IAT:erna, Race IAT, ber deltagarna att sortera både positiva och negativa ord, som "fabulous" och "onda" och bilder av vita ansikten och svarta ansikten i sina respektive kategorier. Efter att deltagarna sorterat ord och ansikten separat, ombeds de att associera positiva ord med vita ansikten och sortera dem i samma kategori.


Omvänt är negativa ord och svarta ansikten relaterade under denna första del av testet. För den andra delen av testet byter kategorierna; vitt förknippas nu med negativa ord, och svart förknippas nu med positiva ord. Resultaten av detta test säger att "mer än 80 procent av alla som har gjort testet har pro-vita associationer, vilket betyder att det tar dem mätbart längre tid att fylla i svaren när de måste sätta bra ord i "svart "kategori än när de måste koppla ihop dåliga saker med svarta människor" Gladwell För att vetenskapligt förklara denna skillnad i svarstid har forskare funnit att "det finns vissa bevis för att amygdala, ett centrum i hjärnan för känslor, blinkar ett hot varning när den uppfattar människor som ser "annorlunda ut"" Kristof.


Men trots denna biologiska förklaring är det mer troligt att våra fördomar härrör kulturellt. Detta är en hypotes eftersom "många afroamerikaner själva har en omedveten pro-vit partiskhet" Kristof. Vita människor ser "annorlunda" ut än svarta, men många svarta människor upplever inte dessa hotvarningar när de möter en bild av ett vitt ansikte, vilket framgår av deras snabbare svarstid när de associerar vita ansikten med positiva ord. Även om många människor, inklusive otvivelaktigt många afroamerikaner, uttryckligen förnekar stereotypen som associerar minoriteter, särskilt svarta, med brott, enligt Jack Glaser, socialpsykolog från Berkeley och författare till Suspect Race: Causes and Consequences of Racial Profiling, är denna stereotyp fortfarande genomgående. i vår kultur och media, och påverkar därför fortfarande alla våra omedvetna fördomar, inklusive afroamerikaner.


Genom att tillämpa detta koncept med implicita fördomar på polisarbete, hävdar Glaser, "När vi fattar beslut under osäkerhet, tenderar vi att använda kognitiva genvägar. Vad som kan kännas som en legitim aning för en polis kan faktiskt vara påverkan av en rasistisk stereotyp. Ännu en uppfattning som har rådit i det amerikanska samhället i årtionden är att ett "överflöd" av svart brottslighet med rätta orsakar rasprofilering, reaktionärt polisarbete och ibland till och med "nödvändiga" former av polisbrutalitet. Men "långt ifrån att vara en ny bit av sanningssägande, är argumentet att svart brottslighet är orsaken till reaktionärt polisarbete bland de åldrade och lätt motbevisade klichéerna i amerikansk rashistoria" Cobb. Jelani Cobb, Ira A. Lipman professor i journalistik vid Columbia University, finner det ironiskt att denna åsikt mestadels innehas av amerikanska konservativa, eftersom "tanken att behandlingen av en individ beror på hans eller hennes demografiska kategori står inför doktrinen om individuella rättigheter som är centrala i modern tid. konservatism.


I vårt land är vit standardrasen. Och, som Ras IAT visar, är det mycket lättare för majoriteten av vår befolkning att implicit och rasmässigt associera vita med goda villkor och svarta med onda. När en svart person begår ett brott mot sina bröder blir det omedelbart rasstämplat. Omvänt, när en vit person begår samma brott mot en av sina egna, klumpas de inte in i resten av sin ras utan behandlas istället som singulära varelser:. Det beror på att frasen vit-på-vit brott inte tjänar ett större ideologiskt syfte. Vit-på-vit-kriminalitet hänger inte ihop med det exklusiva fokus på ett svart-på-svart-narrativ som även konservativa och liberaler har köpt in sig på. Framgången för den berättelsen beror på några saker. Du var tvungen att konstruera gettot som ett utrymme för vildhet som var unikt för svart folk... Sedan var du tvungen att säga att alla rätttänkande människor inte skulle döda varandra.


Dyson Den kulturella berättelsen slår igen, tolkar svarta som vildar, framställer vita som uppriktiga medborgare och påverkar omedvetet oss alla. Dessutom, begår svarta verkligen fler brott eller arresteras de helt enkelt för dem i högre takt? När det gäller narkotikabrott är "svarta nästan fyra gånger så stor sannolikhet som vita att gripas för narkotikainnehav. Det absurda i ursäkten att "hemsk svart brottslighet" utlöser rasprofilering är ganska uppenbar. Vita använder droger i samma takt. Och "vitt folk leder konsekvent alla andra grupper i misshandel, stöld, illegal vapeninnehav, mordbrand och skadegörelse" Dyson Återigen har det bevisats att indoktrinerade kulturella fördomar påverkar polisens uppfattning om svart brottslighet.

No comments:

Post a Comment